Webshops

Wat wij voor klanten hebben gedaan

Voetenvegertje

Bij Voetenvegertje hebben ze maatwerk matten. Voor elke deur past daarom een deurmat! Naast deurmatten bieden ze trapmatten, lopers en vloerkleden aan. Daar moest natuurlijk een maatwerk website voor komen!

Orange Roots

Bij Orange Roots geloven ze in de kracht van duurzaamheid en de schoonheid van Nederlandse ambachten. De passie voor de natuur en onze lokale roots zijn verweven in elk item dat ze aanbieden.

Capricci

Capricci is een sieraden webshop. Op deze webshop vind je onder andere armbanden, kettingen, oorbellen, piercings, ringen en accessoires. Dagelijks wordt de webshop aangevuld met nieuwe items, waardoor je altijd wel iets leuks kunt vinden.

Mariz

Een nieuwe frisse website waar klanten het aanbod van Mariz kunnen vinden en eenvoudig een afspraak kunnen maken. In de salon bevindt zich een kleine beauty winkel welke ook online te vinden is.

Houthandel Sneek

Sinds 2016 biedt Houthandel Sneek bouw- en tuinmateriaal aan voor scherpe prijzen. Daarnaast houden ze het assortiment uitdagend en breiden ze die vaak uit. Het assortiment bestaat naast hout uit bevestigingsmateriaal, schildermaterialen, hang en sluitwerk en nog veel meer.

Villamila

Bij Villamila shop je de leukste woonaccessoires zoals kaarsen, kandelaren, potten, vazen en nog veel meer. Vanaf nu te bestellen op de gloednieuwe webshop!