Cases

Wat wij voor klanten hebben gedaan

Nova Bliss

Volledig ontspannen, ontstressen en opladen Dat kan met magnesium floaten bij Nova Bliss in Sneek! Floaten is het gewichtloos drijven in een floatcabine met water en magnesiumsulfaat.

Leafs

Leafs is een kleine, gedreven organisatie met een persoonlijke aanpak en bieden zorg op maat, met één plan, één uitvoerder en één aanspreekpunt voor efficiënte communicatie.

Voetenvegertje

Bij Voetenvegertje hebben ze maatwerk matten. Voor elke deur past daarom een deurmat! Naast deurmatten bieden ze trapmatten, lopers en vloerkleden aan. Daar moest natuurlijk een maatwerk website voor komen!

Orange Roots

Bij Orange Roots geloven ze in de kracht van duurzaamheid en de schoonheid van Nederlandse ambachten. De passie voor de natuur en onze lokale roots zijn verweven in elk item dat ze aanbieden.

Partycentrum De Witte Valk

Bent u op zoek naar een perfecte locatie om uw feest of partij te organiseren? Dan is Partycentrum De Witte Valk de ideale keuze! Of u nu een intiem feestje wilt geven voor 30 personen of een groot evenement plant voor 400 gasten.

Recreatiehaven Fjouwerhûs

Jachthaven, sloepverhuur en overnachten. Ontdek het mooie en waterrijke Friesland vanaf de prachtige Recreatiehaven Fjouwerhûs. Een unieke en rustgevende locatie direct aan het Tjeukemeer.

Energiecoöperatie Top & Twel

Energiecoöperatie Top & Twel is door Top en Twel voor Top en Twel. Ectt wil samen eigen, duurzame en betaalbare energie realiseren.

Capricci

Capricci is een sieraden webshop. Op deze webshop vind je onder andere armbanden, kettingen, oorbellen, piercings, ringen en accessoires. Dagelijks wordt de webshop aangevuld met nieuwe items, waardoor je altijd wel iets leuks kunt vinden.

Learning Flow

Learning Flow begeleidt bedrijven en scholen bij het ontwikkelen en implementeren van bedrijfsopleidingen. Om te laten zien wat Learning Flow voor je kan betekenen en al heeft betekend is er een nieuwe website gerealiseerd.

Mariz

Een nieuwe frisse website waar klanten het aanbod van Mariz kunnen vinden en eenvoudig een afspraak kunnen maken. In de salon bevindt zich een kleine beauty winkel welke ook online te vinden is.

Eetcafé de Buorren

Een nieuwe frisse website die de sfeer van het eetcafé overbrengt en de bezoeker op de hoogte houdt van laatste nieuws, de agenda en de (overheerlijke) menukaart.

Dutch Energy Group

Dutch Energy Group biedt maatwerk oplossingen op het gebied van duurzame energie. Hier moest dus ook en maatwerk website voor komen!

Houthandel Sneek

Sinds 2016 biedt Houthandel Sneek bouw- en tuinmateriaal aan voor scherpe prijzen. Daarnaast houden ze het assortiment uitdagend en breiden ze die vaak uit. Het assortiment bestaat naast hout uit bevestigingsmateriaal, schildermaterialen, hang en sluitwerk en nog veel meer.

Villamila

Bij Villamila shop je de leukste woonaccessoires zoals kaarsen, kandelaren, potten, vazen en nog veel meer. Vanaf nu te bestellen op de gloednieuwe webshop!

Caddesign

Caddesign staat voor flexibiliteit, precisie en kennis. Dit moest overgebracht worden op de nieuwe website.