Cases

Wat wij voor klanten hebben gedaan

Learning Flow

Learning Flow begeleidt bedrijven en scholen bij het ontwikkelen en implementeren van bedrijfsopleidingen. Om te laten zien wat Learning Flow voor je kan betekenen en al heeft betekend is er een nieuwe website gerealiseerd.

Mariz

Een nieuwe frisse website waar klanten het aanbod van Mariz kunnen vinden en eenvoudig een afspraak kunnen maken. In de salon bevindt zich een kleine beauty winkel welke ook online te vinden is.

Eetcafé de Buorren

Een nieuwe frisse website die de sfeer van het eetcafé overbrengt en de bezoeker op de hoogte houdt van laatste nieuws, de agenda en de (overheerlijke) menukaart.

Dutch Energy Group

Dutch Energy Group biedt maatwerk oplossingen op het gebied van duurzame energie. Hier moest dus ook en maatwerk website voor komen!

Houthandel Sneek

Sinds 2016 biedt Houthandel Sneek bouw- en tuinmateriaal aan voor scherpe prijzen. Daarnaast houden ze het assortiment uitdagend en breiden ze die vaak uit. Het assortiment bestaat naast hout uit bevestigingsmateriaal, schildermaterialen, hang en sluitwerk en nog veel meer.

Villamila

Bij Villamila shop je de leukste woonaccessoires zoals kaarsen, kandelaren, potten, vazen en nog veel meer. Vanaf nu te bestellen op de gloednieuwe webshop!

Caddesign

Caddesign staat voor flexibiliteit, precisie en kennis. Dit moest overgebracht worden op de nieuwe website.