Over Craftly

Creative Agency

Persoonlijk

Wij houden van goede samenwerkingen! Bij ons kun je rekenen op een persoonlijke en transparante benadering. Stuur ons daarom gerust een WhatsApp.

Maatwerk

Onze missie om jouw expertise en ambities zichtbaar te maken. Om dit te bereiken is maatwerk nodig. Een maatwerk oplossing betekent unieke designs op maat gebouwd.

Resultaat

Onze taak is om jouw verwachtingen meer dan waar te maken. Daarom stellen we van te voren een duidelijk plan op en nemen we jou mee in het gehele proces.

Creatief vakmanschap

Craftly is een webdesign bureau in Sneek. Wij werken voor ambitieuze bedrijven in (het noorden van) Nederland. Craftly staat voor creatief vakmanschap. Vakmanschap betekent bij ons, doordacht, gebruiksvriendelijk en rete mooi! Elk bedrijf is uniek en verdient daarom een sterk staaltje creatief vakmanschap. De combinatie van unieke designs en development is onze kracht. Jou verrassen met strakke designs op maat en deze tot in de pixel realiseren is onze taak. Elke website bij Craftly is een unieke website die aansluit bij de huisstijl van je bedrijf.

Bij een maatwerk website heb je veel meer invloed op het ontwikkelproces en op het uiteindelijke resultaat. Dat komt omdat het gehele ontwerp van de website naar jouw wens is. Op deze manier past de website echt bij je bedrijf en spring je boven de rest uit. Bovendien zijn maatwerk websites tot in detail gebouwd wat betekent dat de laadsnelheidSEO en responsive weergave geoptimaliseerd worden. Ook zijn maatwerk websites gemakkelijk uit te breiden. Zo kan je website meegroeien met je organisatie en hoef je dus niet elk jaar een nieuwe website. 

Bij ons staat een persoonlijke en transparante samenwerking, kwaliteit en resultaat voorop. Samen gaan we kijken naar wat jouw bedrijf uniek maakt, wat je wil uitstralen en welke doelgroep je wil aanspreken. Van strategie en ontwerp tot realisatie en oplevering staan wij voor je klaar!

wie zijn wij?

Mijn naam is Lennert Fabriek en ik ben het gezicht achter Craftly. Ik werk niet alleen: samen met andere bedrijven en freelancers zorg ik voor jouw perfecte website, webshop of branding. Zo werk ik onder andere met reclamebureaus, communicatiebureaus, fotografen, (online) marketing bedrijven en hosting bedrijven. Zo zorgt Craftly samen met haar partners voor het best mogelijke resultaat voor jou.