Over Craftly

Creative Agency

Persoonlijk

Wij houden van goede samenwerkingen! Bij ons kun je rekenen op een persoonlijke en transparante benadering. Stuur Lennert daarom gerust een WhatsApp.

Maatwerk

Onze missie om jouw expertise en ambities zichtbaar te maken. Om dit te bereiken is maatwerk nodig. Een maatwerk oplossing betekent unieke designs op maat gebouwd.

Resultaat

Onze taak is om jouw verwachtingen meer dan waar te maken. Daarom stellen we van te voren een duidelijk plan op en nemen we jou mee in het gehele proces.

Creatief vakmanschap

Vakmanschap betekend bij ons, doordacht, gebruiksvriendelijk en rete mooi! Elk bedrijf is uniek en verdient daarom een sterk staaltje creatief vakmanschap. De combinatie van unieke designs en development is onze kracht. Jou verrassen met strakke designs op maat en deze tot in de pixel realiseren is onze taak. Of het nou om een website of huisstijl gaat, er is een boodschap en die moet overgebracht worden.

Bij ons staat een persoonlijke en transparante benadering, kwaliteit en resultaat voorop. Samen gaan we kijken naar wat jouw bedrijf uniek maakt, wat je wil uitstralen en welke doelgroep je wil aanspreken. Van strategie en ontwerp tot realisatie en oplevering staan wij voor je klaar!

wie zijn wij?

Mijn naam is Lennert Fabriek en ik ben het gezicht achter Craftly. Maar ik ben niet alleen. Samen met verschillende bedrijven en freelancers zorgen wij voor jouw perfecte website, webshop of branding. Zo werken wij onder andere samen met reclamebureau’s, communicatiebureau’s,  fotografie bedrijven, (online) marketing bedrijven en hosting bedrijven. Zo zorgen wij ervoor dat je het best mogelijke resultaat krijgt.