Webshop

De perfecte combinatie van design en development

webshop

Webshop bij Craftly

De combinatie van design en development is onze kracht. Je kunt het gehele proces van de ontwikkeling van je nieuwe webshop aan ons over laten. We verdiepen ons in jouw onderneming en maken een webshop ontwerp. Een ontwerp op maat die past bij wat jij wil uitstralen en aansluit op de doelgroep. Vervolgens vertalen we het ontwerp met technische code in het WordPress en Woocommerce CMS. Door de combinatie van design en development kunnen we het ontwerp perfect aansluiten op de technische mogelijkheden.

Voordelen van maatwerk webshops

Bij een maatwerk webshop heb je veel meer invloed op het ontwikkelproces en op het uiteindelijke resultaat. Dat komt omdat het gehele ontwerp van de website naar jouw wens is. Op deze manier past de webshop echt bij je bedrijf en spring je boven de rest uit. Bovendien zijn maatwerk webshops tot in detail gebouwd wat betekent dat de laadsnelheidSEO en responsive weergave geoptimaliseerd worden. Ook zijn maatwerk webshops gemakkelijk uit te breiden. Zo kan je webshop meegroeien met je organisatie en hoef je dus niet elk jaar een nieuwe webshop. 

Jouw (online) succes is ons succes dus laten we er samen een feestje van maken! 

WordPress en Woocommerce

Wij brengen fantastische ontwerpen tot leven in het WordPress CMS! WordPress is één van de meest gebruikte content management systemen ter wereld. Wij hebben al jaren ervaring met (custom) WordPress development. Binnen WordPress is bijna alles mogelijk dus kom met ons in contact als je de mogelijkheden wil bespreken.

Onderhoud en beheer

Met het WordPress en Woocommerce CMS heb jij geen technische kennis nodig om je website te kunnen beheren. Een nieuw product of pagina toevoegen? Een afbeelding of tekst wijzigen? Dit is allemaal zo gedaan. Maar uiteraard kunnen wij dit ook voor je doen. Naast het ontwikkelen en beheren van je website kunnen we je ook helpen met het onderhoud. Zo kunnen we je custom thema en plugins up to date houden.

Maatwerk webshop

Onze missie is om jouw expertise en ambities zichtbaar te maken.  Om dit te bereiken is maatwerk nodig. Een maatwerk oplossing betekent unieke designs in combinatie met technische code die deze designs tot leven brengen. En natuurlijk optimaliseren we je webshop voor elk device, want wist je dat de meerderheid van de internetgebruikers op een smartphone zit te surfen?

Werkwijze

Om het overzichtelijk te houden nemen we jou mee in het gehele proces.  Hieronder onze werkwijze.

1. Strategie en ontwerp

Als we de mogelijkheden hebben besproken en jouw eisen en wensen helder zijn dan gaan wij aan de slag met het ontwerp. Het ontwerp bespreken we samen tot in de details zodat het ontwerp helemaal naar wens is. Voldoet het ontwerp aan de verwachtingen? Dan kunnen we beginnen met de realisatie.

3. Development

Het is tijd om het definitieve ontwerp te vertalen in een werkend product. Tijdens deze fase zorgen wij ervoor dat alles precies wordt zoals verwacht. De website wordt voor elk device geoptimaliseerd.

4. Oplevering en optimalisatie

Website klaar? Mooi, maar we zijn er nog niet. Een goede oplevering is cruciaal. Wij testen de website uitgebreid en als alles werkt zoals we willen dan gaan we live! Daarnaast ontvang je van ons een training van 1 a 2 uur waarin alles wordt uitgelegd. Heb je verder nog support nodig? Dan staan we uiteraard voor je klaar.

 

Een prettige samenwerking

Onze belangrijkste kernwaarde is een prettige samenwerking. Want alleen samen kunnen we voor het beste resultaat gaan. Vanaf de kennismaking tot en met de oplevering werken we daarom nauw samen om dit resultaat te behalen. Als het aan ons ligt gebeurd dat op een persoonlijke en transparante manier! Stuur Lennert daarom gerust een WhatsApp.