Webshop

De perfecte combinatie van design en development

webshop

Webshop bij Craftly

Verkoop je met je bedrijf producten en wil je dit ook online gaan doen? Of heb je al een online-webshop maar loopt dit niet optimaal? Craftly helpt je hierbij. Met een op maat gemaakte webshop kun je alle kanten op. We verdiepen ons in jouw unique selling point en zorgen ervoor dat gebruikers graag bij je winkelen. We maken een ontwerp op maat en realiseren dit in het WordPress en Woocommerce CMS, waarbij je uiteindelijk ook zelf gemakkelijk producten kan toevoegen binnen je eigen webshop.

Voordelen van maatwerk webshops

Bij een maatwerk website van Craftly heb je, meer dan bij een standaardwebsite, invloed op het ontwikkelproces en op het uiteindelijke resultaat. Dat komt omdat het gehele ontwerp van de website gemaakt wordt doormiddel van design thinking. Op deze manier past de website écht bij jouw bedrijf en spring je er door slimme technieken toe te passen bovenuit. De laadsnelheid, SEO en responsive weergave worden geoptimaliseerd. Kortom: je wordt beter gevonden. Onze maatwerk websites zijn gemakkelijk uit te breiden. Zo kan je je website mee laten groeien en hoef je snel een nieuwe website. Jouw online succes is ons succes, dus laten we er samen een feestje van maken!

WordPress CMS

Wij brengen fantastische ontwerpen tot leven in het WordPress CMS! WordPress is één van de meest gebruikte content management systemen ter wereld. Wij hebben al jaren ervaring met (custom) WordPress development. Binnen WordPress is bijna alles mogelijk dus kom met ons in contact als je de mogelijkheden wil bespreken.

Onderhoud en beheer

Met het WordPress en Woocommerce CMS heb jij geen technische kennis nodig om je website te kunnen beheren. Een nieuw product of pagina toevoegen? Een afbeelding of tekst wijzigen? Dit is allemaal zo gedaan. Maar uiteraard kunnen wij dit ook voor je doen. Naast het ontwikkelen en beheren van je website kunnen we je ook helpen met het onderhoud. Zo kunnen we je custom thema en plugins up to date houden.

Maatwerk webshop

Onze missie is om jouw expertise en ambities zichtbaar te maken.  Om dit te bereiken is maatwerk nodig. Een maatwerk oplossing betekent unieke designs in combinatie met technische code die deze designs tot leven brengen. En natuurlijk optimaliseren we je webshop voor elk device, want wist je dat de meerderheid van de internetgebruikers op een smartphone zit te surfen?

Werkwijze

Om het overzichtelijk te houden nemen we jou mee in het gehele proces.  Hieronder onze werkwijze.

1. Strategie en ontwerp

Als we de mogelijkheden hebben besproken en jouw eisen en wensen helder zijn dan gaan wij aan de slag met het ontwerp. Het ontwerp bespreken we samen tot in de details zodat het ontwerp helemaal naar wens is. Voldoet het ontwerp aan de verwachtingen? Dan kunnen we beginnen met de realisatie.

2. Development

Het is tijd om het definitieve ontwerp te vertalen in een werkend product. Tijdens deze fase zorgen wij ervoor dat alles precies wordt zoals verwacht. De website wordt voor elk device geoptimaliseerd.

3. Oplevering en optimalisatie

Website klaar? Mooi, maar we zijn er nog niet. Een goede oplevering is cruciaal. Wij testen de website uitgebreid en als alles werkt zoals we willen dan gaan we live! Daarnaast ontvang je van ons een training van 1 a 2 uur waarin alles wordt uitgelegd. Heb je verder nog support nodig? Dan staan we uiteraard voor je klaar.

 

Een prettige samenwerking

Craftly gelooft in haar belangrijkste kernwaarde: een prettige samenwerking. Alleen samen kunnen we voor het beste resultaat gaan. Vanaf de kennismaking tot en met de oplevering werken we daarom nauw samen. Als het aan ons ligt gebeurt dat op een persoonlijke en transparante manier. Stuur ons daarom gerust een WhatsApp.