UX/UI Design

Een pixel perfect website ontwerp

Een ontwerp op maat

Een nieuwe website moet er natuurlijk strak uit zien en belangrijker: het moet aansluiten bij de behoeftes van de gebruiker. Craftly verdiept zich in jouw onderneming, identiteit en gebruikers en maken een ontwerp op maat. Zo krijg jij een pixel perfect website ontwerp.

UX Design

UX Design (user experience design) is het ontwerpen van een fijne gebruikerservaring door te kijken naar de voorkeuren, behoeften en meningen van de betreffende gebruikers van het product. Het doel van goede user experience is het overhalen van zoveel mogelijk gebruikers om jouw dienst of product te gaan gebruiken. Een website ontwerp begint bij ons dan ook altijd met het in kaart brengen van de gebruikersinteractie.

UI Design

Nadat de gebruikersinteractie in kaart is gebracht gaan wij bezig met het ontwerpen van het eindproduct. UI Design (user interface design) is het ontwerpen van de user interface. Een goede user interface beïnvloed de eerste visuele indruk van de gebruikers. Het ontwerp van jouw website is dus erg belangrijk. UX en UI design zorgen er dus voor dat de gebruiker de best mogelijke website ervaring krijgt.

Figma

De UI en UX designs ontwikkelen wij in het programma Figma. Al tijdens de ontwikkeling van het design delen wij een prototype met jou waardoor je volledig meegenomen wordt in het proces. Heb je al een huisstijl? Dan nemen wij deze mee in het design. Elke website krijgt een unieke homepagina en belangrijke overige pagina’s waardoor je je kan onderscheiden van de rest.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.