Huisstijl en logo design

Visuele identiteit

Jouw visuele identiteit

De visuele identiteit is erg belangrijk voor je bedrijf. Deze identiteit creëert een gevoel en op basis hiervan kiest een klant voor je bedrijf. Dit gevoel wil je natuurlijk positief hebben. Door een positief gezicht aan je bedrijf te geven met een unieke visuele identiteit creëer je dit gevoel. Een visuele identiteit begint met een professionele huisstijl met logo.

Huisstijl

De huisstijl bepaalt je imago en is de presentatie van je bedrijf. De huisstijl bepaald het gevoel wat je uitdraagt.

Logo

Het logo is het gezicht van jouw bedrijf. Een goed logo straalt herkenbaarheid en betrouwbaarheid uit.

Meer dan een logo

Jouw huisstijl is meer dan een logo. Het is je visuele identiteit. Deze identiteit wordt doorgevoerd in al jouw communicatie uitingen.

Werkwijze

Om het overzichtelijk te houden nemen we jou mee in het gehele proces.  Hieronder onze werkwijze.

1. Strategie

Als we de mogelijkheden hebben besproken en jouw eisen en wensen helder zijn dan gaan wij aan de slag met het ontwerp. Het ontwerp bespreken we samen tot in de details zodat het ontwerp helemaal naar wens is. Voldoet het ontwerp aan de verwachtingen? Dan kunnen we beginnen met de realisatie.

2. Ontwerp

Het is tijd om het definitieve ontwerp te vertalen in een werkend product. Tijdens deze fase zorgen wij ervoor dat alles precies wordt zoals verwacht. De website wordt voor elk device geoptimaliseerd.

3. Oplevering

Website klaar? Mooi, maar we zijn er nog niet. Een goede oplevering is cruciaal. Wij testen de website uitgebreid en als alles werkt zoals we willen dan gaan we live! Daarnaast ontvang je van ons een training van 1 a 2 uur waarin alles wordt uitgelegd. Heb je verder nog support nodig? Dan staan we uiteraard voor je klaar.

Persoonlijk en transparant

Onze belangrijkste kernwaarde is een prettige samenwerking. Want alleen samen kunnen we voor het beste resultaat gaan. Vanaf de kennismaking tot en met de oplevering werken we daarom nauw samen om dit resultaat te behalen. Als het aan ons ligt gebeurd dat op een persoonlijke en transparante manier! Stuur ons daarom gerust een Whatsappje 😉